Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Firma Rygestop | Rygestop i Firmaet

Firma Rygestop | Rygestop i Firmaet

Firma Rygestop kan ses på bundlinien!

Firma Rygestop giver penge på bundlinjen. Hver gang din medarbejder går ud for at tage en cigaret, koster han ca. 7 minutters produktion – Ryger vedkommende 10 cigaretter mens vedkommende er på arbejde, koster rygningen dit firma over 1 times produktion. Så rygestop i firmaet er rigtig god investering.

Rygestop reducerer sygefravær!

Ydermere vil rygningen på sigt koste penge og produktion i sygefravær. Alt i alt er et Firma rygestop til alle ansatte en rigtig god investering for firmaet. Et rygestop tager ca. 1 time, omkring 80% kan nøjes med en behandling for at lægge cigaretterne på hylden.

Rygestop kræver motivation!

Der vil altid være nogle som “falder i” efter et rygestop. Statistisk fortsætter ca. 20% rygning efter et rygestop. Det kan skyldes at de ikke har væres nok motiveret til et egentlig rygestop, der er selvfølgelig flere faktorer der kan spille ind, men oftest siger rygestoppere der er faldet i, at det var et dårligt tidspunkt at rygestoppet faldt på da der var problemer med familie, sorg eller anden personlig krise.

Rygestop med Biofeedback er effektiv!

Vores Firma rygestop sletter det afhængighedscenter vi har i hjernen, så efter et Firmarygestop er der ikke nogen rygetrang, abstinenser, men desværre kan vores system ikke fjerne vanerne der er omkring rygningen, og det er ofte det som får de afvendte rygere til at falde i. Biofeedback klinikken kan tilbyde jeres firma en rigtig god ordning, der tilpasses jeres virksomhed. Vi giver rygestoppere nogle gode værktøjer under vores firma rygestop, som de ansatte kan bruge fremadrettet mod en røgfri tilværelse.

 

biofeedback succes

Firma Rygestop Kursus!!

Kurset kan holdes om som et gå hjem kursus, orienteringsmødet vil tage mellem 60 – 90 minutter, hvorefter deltagerne bør have en lille uge til at forberede deres Firma rygestop på.

Firma rygestop kursus forløb på Bornholms Hospital

Vi er netop færdige med et komplet Firma rygestop kursus forløb på Bornholms Hospital, hvor 30 mennesker gennemførte kurset, samt den efterfølgende rygestop behandling.

Over 80% stoppede efter blot et Firma rygestop! Det samme kan vi gøre på din virksomhed, vi er kun et telefon opkald væk

Ring nu på 26 82 31 21 for nærmere aftale.

Vi er meget fleksible og indretter vores Firma rygestop behandling efter firmaets arbejdsrytme, så vi ikke forstyrre produktionen.

Weekend eller aften Firma rygestop tilbydes på alle ugens dage.