Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Hash » Hash Afvænning med Biofeedback

Hash Afvænning med Biofeedback

Hash afvænning

Hash afvænning

Hash afvænning med biofeedback terapi

Hash afvænning med biofeedback virker rigtig godt. Jeg mener at det er en rigtig godt start på et succesfuldt totalt hash stop.

Et hash afvænnings forløb kører over 3 dage, af hver et times varighed. Behandlingen er meget afslappende og totalt uden bivirkninger.

Det lyder lidt for godt til at være sandt. Jeg har ikke haft klienter som ikke er kommet ud af deres hash misbrug. Jeg har haft nogle stykker som falder i efter 2 – 6 måneder.

Optimalt at søge samtale terapi efter hash stop

Jeg tror ikke at biofeedback terapi er bedre end andre former for behandling. Jeg kan se at når misbrugere kommer her, så er de 100% motiveret til at lægge hashen på hylden.

Jeg siger til alle der kommer igennem her, at jeg ikke mener at biofeedback terapi kan stå alene, jeg mener at der skal en form for samtale terapi til for at jeg mener at hash afvænningen bliver 100% optimal.

Ultimative krav fra partner samt tid – hash afvænning succes

Hvad jeg også kan se er at de hash brugere der kommer igennem her, ofte har en eller andet ultimativ trussel hængende over hoveret, bl.a. nyfødt barn, ægtefælle der vil skilles hvis ikke hashen lægges væk, og videre i den dur. Jeg kan se at mange af dem jeg ser har dette krav hængende over hovedet, men det har også fået en periode på 14 dage til 1 måned, inden de ultimative krav føres ud i livet. Denne klargørings periode tror jeg er enormt vigtig, da brugerne i dette tidsrum, får deres motivation på plads, hvilket i mine øjne er det vigtigste element i en succesfuld afvænning.

Biofeedback Klinikken tilbyder hash afvænning til en meget overkommelig pris.

Biofeedback Klinikkens hash afvænning fungerer som den er, men der bør følges på med noget samtale terapi, eller gruppe terapi. Jeg ved at der er nogle kommunale tilbud, der er også mulighed for at finde en misbrugs coach, jeg mener at disse støtte personer arbejder i privat regi. Dog mener jeg at Biofeedback Klinikkens hash afvænning er en rigtig godt start for motiverede misbrugere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *