Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Helbred Efter Rygestop

Helbred Efter Rygestop

helbred før rygestop

helbred efter rygestop

Helbred efter Rygestop

Helbred efter rygestop. Et rygestop gavner helbredet og forlænger livet for alle – uanset alder. Helbred efter rygestop genopbygges automatisk af kroppen. Automatisk udrensning detox.

Man forbedrer sit helbred efter rygestop, når man gennemfører et total rygestop. Gevinsterne kommer hurtigt efter et rygestop, men først efter 10 – 15 år har man mindsket sin sygdomsrisiko så meget, at det kan sammenlignes med en ikke-ryger. Helbred efter rygestop kan give dig er meget bedre hverdag.

 

Tid efter rygestoppet Effekt på helbredet
20 minutter efter Blodtryk og puls bliver normal, få minutter efter rygestop.
1 døgn Risikoen for blodpropper er mindsket allerede 1 døgn efter et rygestop.Lungerne begynder at rense sig selv, hvilket ofte kan give tobaks hoste.
3 døgn Iltoptagelsen  og vejrtrækningen forbedres allerede 3 døgn efter et rygestop.
2 uger – 3 måneder Kredsløbet bliver gradvist bedre, over en periode på 2 uger til 3 måneder efter rygestop.Lungerne kan bedre bekæmpe infektioner, efter du lægger cigaretterne på hylden.
3- 12 måneder Frugtbarheden bedres og sædkvaliteten bliver bedre efter rygestop, mindre hoste, bedre søvn og lettere vejrtrækning. Rygestop kan mærkes i hele kroppen.
1-2 år Risikoen for at få en blodprop er halveret, efter 1 – 2 år efter et totalt rygestop
5 år Risikoen for nogle kræftformer er halveret på grund af rygestop (mundhule, bugspytkirtel, livmoderhals).
10-15 år Risikoen for at få en blodprop er nu den samme som en der aldrig har røget en cigaret.Risikoen for at kræft i luftvejene er næsten den samme som en ikke-ryger.

Selv om man har været ryger i mange år, har et rygestop en livsforlængende virkning. Som det fremgår af tabellen nedenfor, skal gevinsten måles i år. Rygestop og et bedre helbred hænger tæt sammen.

 

 Alder ved rygestop Ekstra leveår  ved rygestop
 30 år 10 år
 40 år 9 år
 50 år 6 år
 60 år 3 år

One Responsesso far.

  1. Nils siger:

    Rigtig god artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *