Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Profil

Profil

Hvem er Biofeedback Rygestop

Effektivt rygestop på Biofeedback Rygestop klinikken i hjertet af København. Vores terapi

hedder Biofeedback. Biofeedback er en effektiv måde at få kroppen til at glemme trangen efter nikotin.

Hvor ligger Biofeedback Rygestop Klinikken

Biofeedback Rygestop (Biofeedback Klinikken) ligger med udsigt over søerne i København, en behandling på Biofeedback Klinikken er en behagelig oplevelse, du sidder og slapper af i en behagelig stol. Vi har 3 forskellige applikationer som vi placerer forskellige steder på din krop, du mærker du ingenting, men nogle klienter fortæller de mærker en lille kilden i fødderne, andre kan mærke at det “bobler” et eller andet sted i kroppen.

Hvordan føles Biofeedback Rygestop

Behandlingen er totalt smertefri og afslappende, nogle føler de bliver trætte, mange halvsover igennem terapi fælles for dem alle er at de har følt en dejlig afslappende tilstand.

Biofeedback Rygestop Klinikken er mobil

Biofeedback Klinikken er mobil, hvilket vil sige at vi har mulighed for at hjælpe handikappede i deres eget hjem, vi kan tage til arbejdspladser som laver en rygestop kampagne på virksomheden. Rygestop på hele Sjælland, hvis der er over 6 personer som ønsker rygestop.

Biofeedback Rygestop Klinikken hjælper dig hele vejen

Du er altid velkommen til at ringe hvis du skulle have et spørgsmål, efter vores behandling føler du ingen nikotintrang, du har ikke nogen abstinenser, men du har en vane der skal bearbejdes af dig, Rygestop København kan ikke fjerne vanerne der er oparbejdet igennem din rygning – vi kan give dig nogle gode og effektive værktøjer som kan hjælpe dig med at ændre dine vaner. Biofeedback Rygestop Klinikken er der for dig.

Biofeedback Rygestop Klinikkens succes er dit rygestop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *