Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Featured » Rygestop er krævende

Rygestop er krævende

Rygestop kan være krævende

At fuldføre et rygestop kan være meget hårdt og krævende. Det er dog ikke tilfældet hvis du laver noget forarbejde – du skal gøre dig klar til dit rygestop.

Motivationen skal være 100 % i top, det hjælper ikke noget at gå igang med et rygestop hvis ikke du har hjertet med. Mange mennesker som stopper med at ryge, har i dagevis overbevist sig selv om at stoppe med rygningen skal fuldføres NU.

Mange går og tænker på et rygestop i gennem lang tid, de rygere som sætter sig for at cigaretterne skal lægges på hylden, er motiverede 100 % de der vil stoppe deres rygning de kan.

Et rygestop kræver Motivation

En stor fejl mange rygere gør er at de fortæller sig selv at de ønsker at smide cigaretterne væk – problemet med ønsker er at de ikke altid går i opfyldelse, og derfor er der også mange der starter på et egentlig rygestop som fejler – de har simpelt hen ikke hjertet med – de ønsker at stoppe med rygning, men ikke alle ønsker går i opfyldelse.

Vi har lavet et lille forberedelses setup til folk som ønsker at stoppe rygningen, vi prøver på at forklare hvad der skal til for at gennemføre et rygestop.

Post Tagged with,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *