Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Rygestop Terapi » Rygestop Bornholm Stop Rygning

Rygestop Bornholm Stop Rygning

Rygestop Bornholm fordi vi startede der.

kuponrygestop

Det er vigtigt at kende sine rødder, vi startede vores rygestop klinik på Haslevej i Rønne og har igennem årene holdt forbindelsen til Bornholm. Rygestop på Bornholm forgår i rygerenes eget hjem, hvilket vil sige at vi kommer og udfører rygestop behandlingen i privaten, vi pakker vores rygestop klinik ned i en kuffert og besøger Bornholm regelmæssigt så vi kan tilfredsstille vores klienters ønske om rygestop.

Rygestop Bornholm er en rigtig god måde at kvitte cigaretterne på, mange føle at det er godt at rygestoppet forgår i hjemmelige rammer.

Over 80% stopper med Rygestop Bornholm, vi har en politik som gør at vi giver et gratis rygestop til de klienter vi har givet rygestop, hvis de indenfor 48 timer efter rygestoppet får abstinenser eller nikotin trang.

Rygestop Bornholm,s succes er dit totale rygestop – det er din garanti for at vi gør alt for at få dig til at lægge cigaretterne fra dig. Rygestop Bornholm vi gerne hjælpe dig, dine venner og familie med et effektivt rygestop Bornholm over 80 % stopper rygningen efter vores rygestop terapi.

Rygestop på Bornholm | Rygestop i Rønne

BOOK DIT RYGESTOP – UDFYLD VORES BOOKING FORMULAR I HØJRE SIDE
BOOK DIT RYGESTOP NU OG VI FINDER DEN RETTE DAG FOR DIT RYGESTOP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *