Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Featured » Rygestop til Handicappede og Pensionister

Rygestop til Handicappede og Pensionister

Rygestop til handicappede og pensionister i deres eget hjem

Rygestop til handicappede og ældre kan være en udfordring, da det ofte er svært for denne gruppe af mennesker er svært at komme til en klinik, derfor tilbyder vi nu rygestop i hjemmet.

Fordele ved rygestop i hjemmet

Rygestoppet foregår i kendte omgivelser og man er fri for at skaffe transport, som ofte er meget tidskrævende og med alle de besparelser der er i sundhedsvæsenet – næsten umuligt.

Et rygestop kræver at man er motiveret og afslappet, hvilket kan være et problem hvis man skal kæmpe for at få transport og mange andre ting til at passe sammen.

I København tilbyder vi nu hjemme rygestop og Biofeedback terapi. Vi kommer tager klinikken med til klienternes hjem, og foretager rygestop eller biofeedback terapi.

Hvad koster det at få et rygestop i hjemmet?

Vi har besluttet at komme til folks hjem med et pristillæg på vores transport udgift – vi kommer i taxa og lægger transporten ovenpå prisen for et normalt rygestop. Priserne udregnes fra København N. Vi får en kvittering fra taxa chaufføren og ganger denne med 2 da vi skal hjem igen…

Vi kan godt se at vi mister noget tid ved at blive transporteret fra klinik til rygestop klientens hjem og retur, men det er en service vi ønsker at give til de ældre og svage i København.

Vores klinik er pakket i en kuffert og er let at transporteder til rygestoppers hjem hvor vi sætter vores mobile klinik op, og udfører vores rygestop eller biofeedback terapi

Rygestop skal være et hvert menneskes ret, derfor yder vi nu denne rygestop service.

Ring til os på telefon: 26 82 31 21 eller besøg vores hjemmeside www.ryge-stop.info og udfyld vores booking formular og vi kontakter dig for flere oplysninger, rygestop er blevet mobil du er velkommen vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *