Booking: 26 82 31 21
Peblinge Dosseringen 6, 4th.
2200 København N


Home » Featured » Rygestop Unge Under 20 År

Rygestop Unge Under 20 År

Biofeedback Klinikken

Rygestop Unge Under 20 År

Rygestop Skoleelever & unge under 20 år kun 500,00 kr.

Rygestop Unge Under 20 År har været HOT de sidste 5 år, at tænke sig at der kun er under 20% af den danske befolkning der ryger, det er helt vildt. Det er naturligvis forståeligt, de sidste 5 til 10 år har sundhed, helbred, fysisk form, kondiløb og det at spise sundt, været det som alle taler om og hvad alle mulige magasiner og aviser skriver om.

Rygestop godt for folkesundheden

Mennesker i hele verden stopper rygning, vi får en sundere befolkning, vi bliver ældre og holder os bedre – alt dette gode på grund af en sundere og bedre livsstil, i hvert fald når vi tænker på rygestop. At tænke sig at alle røg for blot 20 – 30 år, der blev røget alle mulige steder i taxaen, bussen, flyet på vej til ferie, under møder, i restauranter – ja over alt blev der røget. Under familiefester gik tobaks fadet rundt så folk kunne tage sig en cigaret, man kunne vælge blandt alle mulige cigaret mærker.

Konfirmander blev rygere på den store dag

Rygestop Unge Under 20 År var ikke et ord der var i ordbøgerne i 50 – 60’erne, mange konfirmander fik faktisk en pibe og en pakke tobak i gave på den store dag – den dag begyndte de nemlig at blive voksne og måtte ryge, hvilket kun voksne gjorde. Tænk der var mellem 85 – 90% der ryg på daværende tidspunkt.

Problemet med rygning og unge anno 2017

Det er forbudt at ryge næsten alle steder i Danmark, hvilket får alle de unge til at gå imod strømmen og begynde at ryge – som altid så gør alle unge det modsatte af hvad der er normalen i landet, det er vel de unges lille revolution af idag, men problemet er at de ikke tænker så langt, det tænker ikke så meget på at de bliver afhængige i tobakken og cigaretterne, derfor er det vigtigt at vi gør noget for at få de unge til at stoppe deres rygning inden det er for sent. Rygestop med Biofeedback er en effektiv måde at stoppe rygningen, Biofeedback klinikken tilbyder nu unge under 20:

Rygestop Unge Under 20 År tilbydes rygestop til

under ½ pris kun 500,00 kr. for et rygestop

Klik her for at bestille et rygestop

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *